Maskota sorgindua / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Bakun (Amets Santxez Munain)] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2017)
Kikak eta Danik betidanik eduki nahi izan dute maskota bat. Horregatik, poz-pozik daude auzokoak ordu batzuez bere txakurtxoa zaintzen utzi dielako. Baina ordu gutxi horiek aski dira Kikak izugarrizko nahaspila dibertigarria sortzeko... bere sorginkeria-liburuarekin!