Pirata bat bainuontzian - Knister; Rieger, Birgit; Urmeneta, Juan Luis (Madril : Bruño, 2008)
Kikak pirata arao bat aurkituko du bere magia liburu sekretuan... FIUUUU! Piraten kapela duen papagai bat bainuontzian, Daniren ondoan hain zuzen! "Balearen puzkarra eta marrazoaren muinak" esan eta hor doa, etxe osoan zehar, hegan eta zalaparta ikaragarria sortuko du. A zer nahaspila sortuko duten oraingoan Kikak eta Danik!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der Pirat in der Badewanne
Keywords: Itsaslapurrak; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak