Pirata bat bainuontzian / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Juan Luis Urmeneta] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2008)
Kikak pirata arao bat aurkituko du bere magia liburu sekretuan... FIUUUU! Piraten kapela duen papagai bat bainuontzian, Daniren ondoan hain zuzen! "Balearen puzkarra eta marrazoaren muinak" esan eta hor doa, etxe osoan zehar, hegan eta zalaparta ikaragarria sortuko du. A zer nahaspila sortuko duten oraingoan Kikak eta Danik!