Mamu sorginkeria - Knister; Rieger, Birgit; Urmeneta, Juan Luis (Madril : Bruño, 2007)
Kika logelan lasai-lasai irakurtzen ari den bitartean, Dani ezkutuko azpikeriatan dabil... Mamuz mozorrotuko da, arrebari sekulako izualdia emateko! Edredoi zorro batez jantzirik, uluka hasiko da mamu ahotsez: "UUU, UUU!". Kikari ez dio inolako beldurrik eman mamu kakanarru horrek, baina bai ideia bat: eta benetako mamu bat agerraraziko balu, aztikeria bat eginez?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der ferflixte Gespensterzauber
Keywords: Magia; Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak