Zaldun zoroa / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Juan Luis Urmeneta] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2007)
Danik mozorro ikaragarria asmatu du! Erdi Aroko benetako zalduna dirudi! Baina esekitokiarekin borrokan ari dela begi babesa trabatu zaio. Kikak ezin du libratu eta, gurasoak etortzen diren bitartean, famatua eta zertxobait zoroa zen zaldun baten istorioa kontatzen hasi zaio, On Kixote Mantxakoarena, alegia. Okerrena zaldun hori Kika eta Daniren etxean magiaren eraginez azalduko denean gertatuko da...