Izurde bat lorategian - Knister; Rieger, Birgit; Olasagasti, Ramon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2012)
Uda da eta bero handia egiten du. Amak igerileku puzgarri bat jarri du lorategian, eta Dani berehala murgildu da uretan bere gomazko ahatetxoarekin. Kikari, ordea, bururatu zaio askoz dibertigarriagoa litzatekeela benetako izurde batekin bainatzea... Baina nola pentsatzen ote du lortzea? Bere magia liburu sekretuko sorginkeria batekin, jakina!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der kleine Delfin
Keywords: Sorginak; Izurdeak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak