Izurde bat lorategian / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Ramon Olasagasti (Bakun SL)] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2012)
Uda da eta bero handia egiten du. Amak igerileku puzgarri bat jarri du lorategian, eta Dani berehala murgildu da uretan bere gomazko ahatetxoarekin. Kikari, ordea, bururatu zaio askoz dibertigarriagoa litzatekeela benetako izurde batekin bainatzea... Baina nola pentsatzen ote du lortzea? Bere magia liburu sekretuko sorginkeria batekin, jakina!