Hortza kolokan zuen banpiroa - Knister; Rieger, Birgit; Urmeneta, Juan Luis (Madril : Bruño, 2009)
Dani urduri dabil: hortz bat mugitu zaio! Lasai dadin, Kikak banpiro txiki baten istorioa kontatuko dio hark ere hortz bat kolokan baitzuen. Baina araoaren formula esango duenean istorioari errealismo gehiago emateko... Bittor Banpiroski berbera azalduko zaie Kika eta Daniren odola xurgatu asmoz! Kikaren abentura berri bat, oraingoan txikitxoentzat!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und der Vampir mit dem Wackelzahn
Keywords: Magia; Sorginak; Eskola; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak