Arantzazuko artxiboko bertsopaperak - Agirrebaltzategi, Paulo (Oñati : Arantzazu E.F., 2018)
ADK liburu saileko azken tomo hau ez da Arantzazuri buruzko bertso-bilduma berria, Arantzazuko artxiboan bildutako bertsopaperen, edozein gaitakoen, testigutza baizik. Horietako gehienak oraindik inolako liburutan jaso eta argitaratu gabeak. Horrelakoak ezagutzera ematearekin batera, Arantzazuko fraideek horrelako herri-literatura biltzeko izan duten arduraren aitortza izan nahi du.
Keywords: Poesia; Arantzazuko Santutegia (Oñati); Bertsolaritza -- Antologiak; Helduentzako Literatura