Arantzazuko artxiboko bertsopaperak / edizioa, sarreak eta oharrak, Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
ADK liburu saileko azken tomo hau ez da Arantzazuri buruzko bertso-bilduma berria, Arantzazuko artxiboan bildutako bertsopaperen, edozein gaitakoen, testigutza baizik. Horietako gehienak oraindik inolako liburutan jaso eta argitaratu gabeak. Horrelakoak ezagutzera ematearekin batera, Arantzazuko fraideek horrelako herri-literatura biltzeko izan duten arduraren aitortza izan nahi du.