Arantzazu dut kantagai - Gandiaga, Bitoriano (1928-2001); Agirrebaltzategi, Paulo (Oñati : Arantzazu E.F., 2018)
Gandiaga izan da Arantzazuko euskal poetarik handiena. Oteiza eta Arantzazuko beste artistekin batera, berak irudikatu eta kantatu du modu poetikoan eta sakontasunez "Arantzazu berria", beste inork baino hobeto. ADK liburu sailaren gain-titulua beraren olerkietako batetik hartuta dago. Gandiagaren olerkien antologia berezia da ADK saileko VII. tomo hau: zuzenean Arantzazu dutenena gaitzat.
Biografia: 35-36 or.
Keywords: Poesia; Arantzazuko Santutegia (Oñati); Helduentzako Literatura