Arantzazuko kanta berriak / edizioa eta sarrerak, Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
"Arantzazuko Kanta Zaharrak"deitu izan dituzte Arantzazun bertako herri-literaturako baladak, koplak eta horrelakoak, gehienetan anonimoak. Kontraposizioz "Arantzazuko Kanta Berriak"dira ADK liburu sail honetan Arantzazu kantatu duten abesti-testuak, berriagoak eta autoredunak -batzuetan ezezagunak izan arren-; horiek denak musikatzeko sortuak dira, eta gehien-gehienak musikatuta daude.