Arantzazu : olerkiak eta olerkariak / edizioa eta sarrerak, Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
Arantzazu kantagaitzat hartu izan duten euskal olerkariak agertzen (70 bat), eta beraien olerkiak (107) jasotzen ditu ADK liburu sailaren V. tomo honek. Bertan ez daude sartuta, ordea, Salbatore Mitxelena eta Bitoriano Gandiaga Arantzazuko fraide olerkari handiak, leku guztiz apartekoa betetzen duten arren Arantzazuko poemagintzaren historian; horren adierazgarri dira bereziki ADK saileko VI. tomoa Mitxelenarentzat, eta VII.a Gandiagarentzat; tomo honetan, berriz, bina edo hiruna olerki besterik ez dute, lekukotzat edo.