Arantzazu bertso berritan - Agirrebaltzategi, Paulo (Oñati : Arantzazu E.F., 2018)
Arantzazu edozein aldetatik kantatu duten XIX. eta XX. mendeetako 87 bertsolari eta bertso-jartzaileak eta beraien 144 bertso sortak erakusten ditu ADK liburu sortaren IV. tomo honek. Bi mendeetako bertsolarien izen handien gehienak ageri dira tartean: Pello Errota, M. A. Imaz, B. Enbeita, Basarri, Lasarte, Lopategi, Sarasua anaiak, Eguskitze, etab.
Bibliografia: 15-16 or.
Keywords: Arantzazuko Santutegia (Oñati); Bertsolaritza -- Antologiak; Helduentzako Literatura