Arantzazu bertso berritan / edizioa eta sarrerak, Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
Arantzazu edozein aldetatik kantatu duten XIX. eta XX. mendeetako 87 bertsolari eta bertso-jartzaileak eta beraien 144 bertso sortak erakusten ditu ADK liburu sortaren IV. tomo honek. Bi mendeetako bertsolarien izen handien gehienak ageri dira tartean: Pello Errota, M. A. Imaz, B. Enbeita, Basarri, Lasarte, Lopategi, Sarasua anaiak, Eguskitze, etab.