Arantzazuko baladak eta kopla zaharrak : (osagarria) / edizioa eta sarrerak, Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
2003an argitaraturiko Arantzazuko Balada edo Kanta Zaharrakliburuaren gehiagarria eta osagarria da ADK saileko II. tomo hau. Igone Etxebarriak liburu horretan aztertu eta argitaratu zituenez baladez gain, Arantzazuko beste balada eta konpla zahar, edo horien aldaera, asko dago bilduta hemen, artxibo eta iturri ezberdinetatik jasoak, konparazio-lan kritiko xehe eta guzti.