Ahoz aho : Arantzazuko kanta zaharrak - Mitxelena, Salbatore (1919-1965); Agirrebaltzategi, Paulo (Oñati : Arantzazu E.F., 2018)
ADK (Arantzazu Dut Kantagai) liburu saileko IX. tomo hau monografikoa da, Salbatore Mitxelena Arantzazuko fraide olerkariarena, eta ez autore askoren bilduma; baina ez da haren olerkien antologia ere; Arantzazuko balada edo erromantzeei buruzko ikerketa-lan apartekoa idatzi zuen Mitxelenak, horien aldaera ugarien artean ardatzekoak edo nagusienak bilatu eta berreraiki nahian. Ikerlan horren edizio kritikoa da liburu hau.
Keywords: Arantzazuko Santutegia (Oñati); Euskal herri-poesia -- Historia eta kritika; Monografiak