Arantzazu : bost mendetako poemagintza : literatura arantzazuarraren historia xehea / Paulo Agirrebaltzategi - Agirrebaltzategi, Paulo (ADK - Arantzazu dut kantagai, 2018)
ADK saileko hamar tomoetako lehenengo honek bi atal ezberdin ditu: 1. Arantzazuko literaturaren, "literatura arantzazuarraren", historia xehea; 2. Arantzazuko artxiboko balada eta kanta zaharren bilduma eta sorten aurkezpena, eta bereziki REA/JK (Romances euskéricos de Aránzazu) koadernoaren jatorria eta deskripzio zehatza eta berorren kopia eta birkopia ugarien (eskuzkoen, daktilografiatuen eta fotokopiatuen) gorabeherak eta"genealogia".