Robinson Crusoe - Asensio, Maria; Defoe, Daniel (1660- 1731); Urkulo, Iraitz; Ràfols, Francesc (Madril : Susaeta, 2016)
Eleberri honetan, Daniel Defoek gizakiok, esfortzu, pazientzia eta irudimenaren laguntzaz, oztopoak gainditzeko gai garela eta, aldi berean, gizartean bizi eta beste gizaki batzuekin komunikatzeko beharra dugula erakusten du.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Eleberri klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura