Animalien erretratuak - Brunellière, Lucie (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Formatu erraldoia duen liburu honek mundu osoko animalien irudiak biltzen ditu: etxekoak eta basatiak, txikiak eta handiak, mantsoak eta oldarkorrak. Aberetasunari egindako omenaldi grafiko ikusgarria.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Animaliak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura