Animalien erretratuak / Lucie Brunellière - Brunellière, Lucie (Ttarttalo, 2018)
Formatu erraldoia duen liburu honek mundu osoko animalien irudiak biltzen ditu: etxekoak eta basatiak, txikiak eta handiak, mantsoak eta oldarkorrak. Aberetasunari egindako omenaldi grafiko ikusgarria.