Fermin desagertu egin da! - Camino, Isabella; Lacharron, Delphine (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Bat-batean euria hasi du goian behean eta Fermin korrika abiatu da, aterpe bila... Kometa baten azpian ezkutatu da. Baina haize bolada handi batek zerurantz altxatu du untxi gaixoa. Zorionez, etxaldeko animaliak haren bila doaz...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak; Adiskidetasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak