Fermin desagertu egin da! / ilustrazioak, Isabella Camino ; testua, Isabella Camino eta Delphine Lacharron - Camino, Isabella (Ttarttalo, 2005)
Bat-batean euria hasi du goian behean eta Fermin korrika abiatu da, aterpe bila... Kometa baten azpian ezkutatu da. Baina haize bolada handi batek zerurantz altxatu du untxi gaixoa. Zorionez, etxaldeko animaliak haren bila doaz...