Super patata : Zital doktorearen errebantxa / [gidoia eta marrazkiak, Artur Laperla ; itzultzailea, Esther Lopez Epelde] - Laperla, Artur (Mamut nire lehen komikia, 2019)
Supersuperpatata abentura berri bat bizitzeko prestatzen ari da. Bai, ongi irakurri duzu: Supersuperpatata. Oraingoan, gure tuberkulutxo apartak Zital doktorearen eta haren jarraitzaile berri den Boris Armiarmaren mehatxuari aurre egin beharko dio. Zer mehatxuri? Oso galdera ona da hori. Eta, gainera: Supersuperpatata soilik Superpatata izango ote da berriz? Oso galdera ona da hori ere. Erantzunak orrialde honetan aurkituko dituzue.