Lili - Hennebutte-Millard, Amaia (Baigorri : ZTK, 2017)
Lili albumak auto-estimua gaia jorratzen du. "Gurekiko amodiorik gabe, besteak maitatzea kasik ezinezkoa da". Hauxe baita Liliren istorioa: besteak maite dituela, besteei plazer egitea duela helburu, hortan galtzen bada ere...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Autoestimua; Eskuzabaltasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak