Lili / [autorea eta irudigilea] Amaia Hennebutte - Hennebutte-Millard, Amaia (ZTK, 2017)
Lili albumak auto-estimua gaia jorratzen du. "Gurekiko amodiorik gabe, besteak maitatzea kasik ezinezkoa da". Hauxe baita Liliren istorioa: besteak maite dituela, besteei plazer egitea duela helburu, hortan galtzen bada ere...