Nola egiten dute dortokek? - Albizua, Garazi; Garay, Jon (Berriozar : Denonartean, 2014)
Lur goibel eta haserre dago. Lortuko du Izadik neba berpiztea? Eta, bide batez, ba al dakizue nola egiten dute dortokek?
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Senideak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura