Nola egiten dute dortokek? / [testua, Garazi Albizua ; ilustrazioak, Jon Garay] - Albizua, Garazi (Denonartean, 2014)
Lur goibel eta haserre dago. Lortuko du Izadik neba berpiztea? Eta, bide batez, ba al dakizue nola egiten dute dortokek?