Mendi Beltzeko munstroa - Valverde, Mikel; Olasagasti, Ramon (Donostia : Elkar, 2019)
Zoe eta Zank haren txakurtxoa atsekabetu egin dira Tea andrearen gozo-denda ixteko zorian dela jakitean. Eta Zoeren aitonari ideia burugabe bezain bikaina otu zaio itxiera galarazteko: TEA pastak eta gailetak txirrindulari taldea sortzea, eta lasterketa batean lehiatzea, publizitatea lortzeko eta jende guztiari munduko pastarik onenak probatzeko gogoa sorrarazteko. Alabaina, proba abiatu orduko, egoera okertu egingo da Mendi Beltzerako bidean.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: El monstruo de la Montaña Negra
Keywords: Adiskidetasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Txirrindularitza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura