Abentura bat Erroman - Durkin, Frances; Cooke, Grace; Barker, Vicky; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Historionautak denboran atzera joan dira Erromatar Inperiora, eta zure laguntza behar dute iraganeko sekretuen berri jakiteko. Erromatarren termetara joango dira, legionario baten armadura probatuko dute, jainko-jainkosen tenpluan sakrifizio bat egingo dute, guda-gurdi azkar batean ibiliko dira eta gladiadore bortitzak ezagutuko dituzte. Bat egin Historianautekin! Istorio bat, benetako gertakariak eta jarduerak, modu zirraragarrian nahasirik. Historiari bizia emateko modu ezin hobea!
Glosarioa: [78.] or.
8 urtetik aurrera (gorria)
Azalean: Istorio bat, gertakariak, jarduerak
A roman adventure
Keywords: Erroma -- -Historia -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura