Lagundu! Badatoz galtxarinak - Knister; Rieger, Birgit; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2016)
Kikak eta Danik beren logela txukundu behar dute, baina hori hain da aspergarriaaaa! Danik ipuin bat ekarri du gogora. Ipuin horretan, iratxo langile batzuek gauean gizakien zeregin guztiak egiten dituzte. Kikak iratxo langile horietako batzuei deitzea erabaki du, sorginkeriaz! Kontua da Kikaren etxera ez direla iratxo horiek etorri, baizik eta iratxo horien ahaide berezi batzuk... galtxarinak!
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli - Hilfe! Die Murze kommen!
Keywords: Magia; Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak