Munstro-festa - Knister; Rieger, Birgit; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2015)
Amak ez dio utzi Kikari munstroen film bat ikusten. Orduan, Kikak ideia izugarri bat izan du... Fraaaast! Bere magia-liburuaren laguntzarekin, egiazko munstro bat etorrarazi du bere logelara. Munstroak Willi Hezur du izena, eta goibel dago. Hortaz, Kikak munstro-festa bat antolatu dio. Dani ere, Kikaren neba txikia, han izango da.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Hexe Lilli und die Gruselmonsterparty
Keywords: Magia; Sorginak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak