Munstro-festa / Knister ; [marrazkiak, Birgit Rieger ; itzulpena, Bakun (Amets Santxez Munain)] - Knister (Kika supersorgina eta Dani, 2015)
Amak ez dio utzi Kikari munstroen film bat ikusten. Orduan, Kikak ideia izugarri bat izan du... Fraaaast! Bere magia-liburuaren laguntzarekin, egiazko munstro bat etorrarazi du bere logelara. Munstroak Willi Hezur du izena, eta goibel dago. Hortaz, Kikak munstro-festa bat antolatu dio. Dani ere, Kikaren neba txikia, han izango da.