Gau on, Pepe & Mila - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2017)
Pepek eta Milak egun polita pasa dute. Gaua da jadanik eta Pepe, Mila eta Emma hontza, nekatuta daude. Loak hartzeko garaia dibertigarria egiteko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.
0-4 urte (urdina)
Gute Nacht, Pepe & Mili
Liburu trokelatua
Keywords: Eguneroko bizitza; Txakurrak; Katuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak