Gau on, Pepe & Mila / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2017)
Pepek eta Milak egun polita pasa dute. Gaua da jadanik eta Pepe, Mila eta Emma hontza, nekatuta daude. Loak hartzeko garaia dibertigarria egiteko, azal-hegal eta mihiz betetako liburu bat.