Pepe & Mila presaka dabiltza - Kawamura, Yayo; Sedano, Ane (Barakaldo : Ikasmina, 2017)
Pepek eta Milak parkean jolasten dute. Bapatean, Milak komunera joateko beharra sentitzen du, baina komuna matxuratua dago. Zer gertatuko da?
0-4 urte (urdina)
Pepe und Milli müssen mal
Liburu trokelatua
Keywords: Eguneroko bizitza; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak