Pepe & Mila presaka dabiltza / Yayo Kawamura ; [euskarara itzulpena, Ane Sedano] - Kawamura, Yayo (Pepe&Mila (SM Ikasmina), 2017)
Pepek eta Milak parkean jolasten dute. Bapatean, Milak komunera joateko beharra sentitzen du, baina komuna matxuratua dago. Zer gertatuko da?