Printzesek ere puzker egiten dute - Brenman, Ilan; Zilberman, Ionit; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2018)
Lauraren aitak printzesen liburu sekretua ireki, eta inork ez zekien zerbait kontatu zion alabari... Jakin ezazu jendeak ezagutzen ez duen sekretu horren berri. [GJH 5: Genero Berdintasuna]
5 urtetik aurrera (urdina)
Até as princesas soltam pum?
Keywords: Printzesak; Ipuin eskatologikoak; Genero-berdintasuna; Hezkidetza; Sexismoa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak