Izan amets handi Lili txiki! - Yamaguchi, Kristi; Bowers, Tim; Zabala, Itziar; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbao : Mezulari-Mensajero, 2012)
Lili hinkili-hankala eta bilin-bolonka dabilen txerritxoa da. Amets handiak ditu. Izarra izan nahi du! Baina berehala konturatzen da ez dela ematen duen bezain erraza. Izotz gainean irristatzen jira eta bira ibiltzea zoragarria dela konturatzen denean, hasten da bere buruarengan sinesten gure txerritxo saiatua: Lili, irristatze-pistetako izarra! Txerritxo baten ametsak ezin dira inoiz izan handiegiak! Kristi Yamaguchi Olinpiadetako urrezko domina eta munduko izotz gaineko patinatzaile txapelduna da, badaki ametsak egi bihurtu daitezkeela. Bere lehenengo irudi-liburu honen bidez, Kristik amets handiak izaten laguntzeko inspirazio iturria izan nahi du adin guztietako haurrentzat!
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gainditzea; Txerriak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak