Dani beldurraren aurka : beldur ebolutiboak ulertzeko eta horiei nola aurre egiten jakiteko ipuina - Gonzalo, Mónica; Grabau Maestro, Raúl (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2019)
Danik beldurrak ditu, baina zure laguntzarekin munstro, dragoi, momia, sorgin, mamu eta beste beldur ikaragarriei aurre egin diezaieke... Lagundu nahi? Nola lortuko duzue? Zeure beldurrei ere aurre egin nahi diezu? Baietz lortu! Haurraren psikologiako aditu batek idatzia.
Barruan jokoak, nagusientzako gomendioak eta sorpresa gehiago ditu.
2 eta 6 urte arteko haurrentzat (urdina)
Dani contra el miedo
Keywords: Haurren beldurra; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura