Dani beldurraren aurka : beldur ebolutiboak ulertzeko eta horiei nola aurre egiten jakiteko ipuina / [testua] Monica Gonzalo ; [irudiak] Raúl Grabau - Gonzalo, Mónica (Hazipuinak (Sentir), 2019)
Danik beldurrak ditu, baina zure laguntzarekin munstro, dragoi, momia, sorgin, mamu eta beste beldur ikaragarriei aurre egin diezaieke... Lagundu nahi? Nola lortuko duzue? Zeure beldurrei ere aurre egin nahi diezu? Baietz lortu! Haurraren psikologiako aditu batek idatzia.