Dani eta fardelaren misterioa : esfinterren kontrola ulertzeko eta sustatzeko ipuina - Laguna, Carolina; Grabau Maestro, Raúl (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2019)
Danik jakin izan du nagusiek ez dutela fardelik erabiltzen, eta horregatik zalantzak ditu. Non doa kaka? Ikertzen lagundu nahi diozu? Fardela erabiltzeari utziko dio? Eta zuk fardela erabiltzeari utzi nahi diozu? Danik eta Kekok lagunduko dizute! Haurren psikologian aditu batek idatzia.
Barruan jokoak, nagusientzako gomendioak eta sorpresa gehiago ditu.
2 eta 6 urte arteko haurrentzat (urdina)
Dani y el misterio del pañal
Keywords: Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura