Dani eta fardelaren misterioa : esfinterren kontrola ulertzeko eta sustatzeko ipuina / [testua] Carolina Laguna ; [irudiak] Raúl Grabau - Laguna, Carolina (Hazipuinak (Sentir), 2019)
Danik jakin izan du nagusiek ez dutela fardelik erabiltzen, eta horregatik zalantzak ditu. Non doa kaka? Ikertzen lagundu nahi diozu? Fardela erabiltzeari utziko dio? Eta zuk fardela erabiltzeari utzi nahi diozu? Danik eta Kekok lagunduko dizute! Haurren psikologian aditu batek idatzia.