Lunaren talismana : trauma, dolua eta erresilientzia haurtzaroan lantzeko ipuina - Dantagnan, Maryorie; Santos Heredero, María Jesús; Barudy, Jorge (Pozuelo de Alarcón : Sentir, 2018)
Lunari pila bat gustatzen zaio jolastea eta ondo pasatzea, baina gauza izugarria gertatu zaio. Nola sentitzen den jakin nahi duzu? Hobeto sentitzen lagundu nahi diozu? Gauza zailik gertatu zaizu inoiz? Aukeratu pegatinak eta marraztu hobeto sentitzen laguntzen dizuten gauzak. Doluan eta haurren psikologian adituek idatzia. Barruan pegatinak, marrazteko orrialdeak eta nagusientzako gomendioak ditu.
4 eta 8 urte arteko haurrentzat (urdina)
El talismán de Luna
Keywords: Dolua; Heriotza; Haurren erresilientzia (Psikologia) -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haurren trauma ondorengo estresa -- Haur eta gazteentzako liburuak; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak