Istorio bat - Coppo, Marianna; Rey, Fernando (Arre : Pamiela ; Pontevedra : Kalandraka, 2018)
Bost pertsonaia orrialde zuri batean. Istorio baten zain daude, itxaroten, beste ezer egin gabe. Horietako batek, ordea, jolastea erabakitzen du. Bat jolasean, besteak itxaroten. Ez da iristen zain dauden istorio hori. Bestea, bitartean, jolastuz eta marraztuz bere istorioa eraikitzen ari da. Itxaroteari utzi eta berarekin elkartzen dira gainerakoak.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Una storia
Keywords: Irudimena; Sormena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak