Ohe hutsetan - Gracia Quintana, Izaskun (Donostia : Balea Zuria, 2018)
"Ohe hutsetan" hutsuneari buruzko bariazio sorta bat da, inoiz ez ibilitako bideen bilaketa, loturarik gabeko esaldien gaua. Gordetako hitz asko daude liburuan, orainaldi galdu asko, galerak eta aztarnak, usteldurak eta hotzak. Hizkera propioz idatzia, ezohiko liburua dakarkigu Izaskun Gracia Quintanak, "Balea Zuria" argitaletxearen eskutik. Bilatu beharra aldarrikatzen du, jakintzaren mina, arroztasunetik, arrakaletatik. Amaieran hitzik eza geratuko da, oroimenaren huts bete ezina. Ohe bat, ezagutzen ez ditugun logela guztietan.
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura