Azkura dut zilborrean - Iglesias, Gracia; Gómez; Diez de Ultzurrun, Itziar ([Madrid] : Bookolia, 2019)
Nire zilborra biribila da eta sabelaren erdian dago. Gaur azkura ikaragarria dut bertan eta horren arrazoia aurkitzen laguntzeko eskatu diot Adari. Ez zenuke inoiz asmatuko zer aurkitu dudan!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Giza gorputza; Irudimena; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak