Azkura dut zilborrean / [testuak] Gracia Iglesias ; [irudiak] Gómez ; [itzultzailea, Itziar Diez de Ultzurrun Sagalà] - Iglesias, Gracia (Bookolia, 2019)
Nire zilborra biribila da eta sabelaren erdian dago. Gaur azkura ikaragarria dut bertan eta horren arrazoia aurkitzen laguntzeko eskatu diot Adari. Ez zenuke inoiz asmatuko zer aurkitu dudan!