Marimotots : euskara ikasten - Amuriza, Miren; Tokero, Julen; Pirritx, Porrotx eta Marimotots (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2016)
Behinola liluratu egin zuten euskararen hotsek, nola ikasi zuen kontatuko digu Marimototsek.
0-4 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Euskara -- Erabilera; Album ilustratuak; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura