Marimotots : euskara ikasten / [testua, Miren Amuriza Plaza ; marrazkiak, Julen Tokero Alvarez] - Amuriza, Miren (Nor gara? (Elkar / Katxiporreta), 2016)
Behinola liluratu egin zuten euskararen hotsek, nola ikasi zuen kontatuko digu Marimototsek.